Home Groningen Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling bij een pinautomaat aan het Burgemeester Schonfeldplein in Winschoten, waarbij een 69-jarige inwoner van Winschoten een gebroken heup opliep. Na een woordenwisseling met een andere pinner kreeg de 69-jarige man een trap en/of duw. Hierdoor kwam hij ten val en kon vervolgens niet meer opstaan. Een omstander moest er aan te pas komen om hem waar op de been te helpen. De man werd door een vriend naar huis gebracht. De 69-jarige bleef hevige pijn houden en daarom werd de dokterwacht gewaarschuwd. De arts besloot om de man door een ambulance over te laten brengen naar het ziekenhuis. Na onderzoek werd duidelijk dat de 69-jarige zijn heup had gebroken. He slachtoffer zal in de loop van zondag worden geopereerd. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen van deze zware mishandeling. Het slachtoffer uit Winschoten heeft tussen 13.40 uur en 14.10 uur bij de pinautomaat aan het Burgemeester Schonfeldplein gestaan.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …