Home Groningen Delfzijl Overval sigarenzaak Winschoten opgelost

Overval sigarenzaak Winschoten opgelost

Met de aanhouding van een 17-jarige jongen uit Delfzijl heeft de politie een overval op een sigarenzaak in Winschoten opgelost. Op donderdag 31 januari 2013 omstreeks 15.20 uur, is de sigarenzaak aan de Engelstilstraat in Winschoten overvallen. Een man met een capuchon over het hoofd bedreigde de eigenaar van de winkel met een mes en eiste geld. De eigenaar voldeed hier niet aan maar vluchtte een kamertje in. De overvaller pakte vervolgens een aantal pakjes sigaretten en vluchtte de zaak uit. Op straat verloor de overvaller zijn mes.

Het Roof Coördinatieteam onderzocht deze overval. Dit onderzoek zette het team op het spoor van een 17-jarige jongen uit Delfzijl. Op 5 maart is hij aangehouden. Hij bekende de overval te hebben gepleegd. De jongeman is voorgeleid aan de Rechter Commissaris en zit nog steeds vast. Hij wordt niet verdacht van meer zaken. Hij is wel vaker met politie en justitie in aanraking geweest.

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …