Home Groningen Verdachte beroving prostituee aangehouden

Verdachte beroving prostituee aangehouden

De politie heeft woensdagmiddag op de Hoofdbrug in Heerenveen een 44-jarige inwoner van Ter Apel aangehouden op verdenking van een beroving van een prostituee. Agenten zagen de man lopen die aan het opgegeven signalement voldeed van de man die de op politie-site www.politie.nl stond afgebeeld.

De man zou op 4 februari 2013 in de Munnikstraat een prostituee met een mes hebben bedreigd en vervolgens haar geld afhandig gemaakt. Na zijn daad vertrok de man in onbekende richting. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …