Home Gelderland Wageningen Dubieuze praktijken

Dubieuze praktijken

Bij de politie zijn donderdag twee meldingen binnen gekomen van personen die in Wageningen langs de deur kwamen om te collecteren of om iets te verkopen. In beide gevallen is waarschijnlijk sprake van dubieuze praktijken. In één geval was er sprake van een jongeman van ongeveer 20 jaar oud. Zag er onverzorgd uit en droeg een donkerkleurige jas en legerbroek. Hij was tenger, vrij lang en had opgeschoren haar. Deze knaap bood huis aan huis appelflappen aan namens de bakkersvakschool uit Wageningen. Deze melding kwam van iemand uit de Johan Fabriciuskade. De opbrengst zou zijn voor een jongeren hangplek in Ede. De bakkersvakschool doet dit al jaren niet meer.

Een andere melding kwam van iemand van het Olympiaplein. Daar sprak de melder over een persoon die collecteerde voor een vaag doel. Hij vertelde dat hij student was. Hij droeg een witte jas en een zwarte baret.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…