Home Gelderland Wageningen Dronken man ontkent besturen bestelbus

Dronken man ontkent besturen bestelbus

Een dronken man ontkent dat hij de auto bestuurde waarin hij werd aangetroffen. Donderdagavond rond 01.00 uur reed een politieauto achter een bestelbus op het Elisabethplantsoen in Rhenen. De bus stopte plotseling en de motor werd stilgezet. De agenten hielden stil achter de wagen. Er stapte niemand uit en de agenten besloten een kijkje te nemen. Op de bijrijderstoel troffen ze een man aan die vertelde dat hij niet gereden had. Omdat de agenten niemand hadden zien uitstappen en de man bleef ontkennen te hebben gereden werd hem een blaastest afgenomen. Die toonde aan dat hij te veel gedronken had. Hij blies een “fail’. Het alcoholpromillage was bij het maken van dit bericht niet bekend . Daarop werd de man, een 40-jarige man uit Polen. aangehouden. Zijn bestelbus is in beslag genomen.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…