Home Gelderland Wageningen Politie zoekt getuigen vechtpartij Wageningen

Politie zoekt getuigen vechtpartij Wageningen

De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij in de nacht van zaterdag op zondag op het Salverdaplein in Wageningen. Hierbij raakten vier mensen gewond. De politie zoekt getuigen van deze ruzie. Rond 04.15 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan het Salverdaplein in Wageningen. De aanleiding voor de ruzie zou liggen in een conflict wat eerder gespeeld had in een café. Buiten zou dit verder geëscaleerd zijn. Ter plaatse troffen agenten vier personen (een 18-jarige Wageningse, een 19-jarige Wageninger, een 17-jarig meisje uit Bennekom en een 22-jarige man uit Best) aan die gewond waren geraakt bij deze ruzie en klappen zouden hebben gekregen van een andere groep jongeren. De 22-jarige zou tevens met een ijzeren staaf op het hoofd en in zijn buik geslagen zijn. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…