Home Gelderland Wageningen Verdacht rijgedrag leidt tot aanhouding

Verdacht rijgedrag leidt tot aanhouding

Twee mannen zonder vast woonadres zijn in de late avond van woensdag door de politie in Wageningen aangehouden onder meer omdat ze nog diverse onbetaalde boetes hadden openstaan. Verdacht rijgedrag was reden om de heren eens te controleren. De bestuurder reed bovendien onder invloed van alcohol.

De twee trokken die woensdagavond kort voor middernacht de aandacht doordat ze met hoge snelheid een rondje reden over de rotonde aan de Lawickse Allee. Agenten zetten het duo aan de kant, waarbij opviel dat de bestuurder naar drank rook. Later werd bij hem een alcoholpromillage gemeten van bijna anderhalf keer de limiet. Los daarvan bleken beide inzittenden nog in het opsporingsregister te staan omdat ze voor een totaal bedrag van bijna 1.000 euro aan boetes moesten betalen. Aangezien ze aangaven niet te kunnen betalen zijn beiden achter tralies gezet.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…