Home Gelderland Tiel Twee aanvullende aanhoudingen voor overval tankstation

Twee aanvullende aanhoudingen voor overval tankstation

Maandagmiddag werd een 17-jarige man uit Tiel aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een tankstation aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel op 25 maart 2013. Vorige week dinsdag werd ook een 16-jarige man uit Tiel aangehouden op verdenking van dezelfde feiten. Op 25 maart kwamen even voor half negen twee jongens de shop van het tankstation binnen. Een van de jongens was in het bezit van een vuurwapen. De aanwezige medewerker was op dat moment in een andere ruimte. De jongens waren enkele seconden in de shop en verdwenen toen. Ze maakten niets buit. Twee 16-jarige verdachten uit Tiel konden snel aangehouden worden. Beide zijn in vrijheid gesteld. Hun betrokkenheid bij de overval werd niet aangetoond.

De op 2 en 8 april aangehouden mannen werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De ouders zijn van het voorval in kennis gesteld.

 

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…