Home Gelderland Tiel Tweetal aangehouden voor poging woninginbraak

Tweetal aangehouden voor poging woninginbraak

De politie heeft woensdagavond twee jongens aangehouden voor poging woninginbraak. Een buurtbewoner had rond 22.30 uur drie jongens in de achtertuin van een woning aan de Prinses Irenelaan zien lopen en waarschuwde de politie. Op de kruising van de Burgemeester Meslaan met de Prins Bernhardlaan troffen agenten het drietal die hierop wegrenden. Na een korte achtervolging werden twee jongens van 16 en 19 jaar uit Tiel aangehouden. De derde jongen wist te ontkomen, het onderzoek naar de identiteit van deze jongen wordt voortgezet.

Het drietal bleek de achterdeur van de woning te hebben geforceerd maar is de woning niet binnengekomen. Het duo is voor verder onderzoek ingesloten en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…