Home Gelderland Tiel Hennepkwekerij opgerold in Tiel

Hennepkwekerij opgerold in Tiel

De politie heeft zaterdag een 47-jarige man uit Tiel in zijn woonplaats aangehouden nadat er een hennepkwekerij in zijn woning was ontdekt. Rond 18:30 uur kreeg de politie een tip dat er een hennepkwekerij was aangetroffen in een woning in de Hertogenwijk. Ter plaatse bleek dat de eerste verdieping en de zolder vol stonden met hennepplanten. In totaal stonden er 275 hennepplanten. Door Liander is de stroom afgesloten en zal nog nader onderzoek gedaan worden. De planten zijn vernietigd en afgevoerd. De 47-jarige bewoner is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…