Home Gelderland Tiel Tielenaar aangehouden op verdenking van inbraak

Tielenaar aangehouden op verdenking van inbraak

De politie heeft op donderdagavond een 42-jarige man uit Tiel aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak bij en pand op bedrijventerrein Medel in zijn woonplaats. Na een achtervolging kon de politie de man in de kraag vatten. Omstreeks 19.30 uur kregen agenten de melding dat er was ingebroken; iemand had zich de toegang tot het terrein verleend door een hek kapot te knippen. Nadat de dader was gevlucht voor de beveiliging, hebben agenten in de omgeving gezocht, maar niemand aangetroffen. De vermoedelijke auto van de dader was achtergebleven in de nabijheid van het bedrijfspand, waarop agenten besloten in de buurt van dit voertuig te posten. Enige tijd later stapte er iemand in de auto en reed hiermee hard weg. Agenten hebben direct de achtervolging ingezet. Op de Grotebrugse Grintweg kon de auto aan de kant worden gezet. De inzittende, de 42-jarige man uit Tiel, is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Laad meer Tiel

Geef een antwoord

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…