Home Gelderland Tiel Man steelt auto van bekende

Man steelt auto van bekende

Op de Sterrebos in Tiel heeft een man donderdagochtend rond 11.00 uur een auto van een bekende van hem weggenomen. Bij het wegrijden raakte hij niet alleen een vrouw, maar ook twee geparkeerde auto’s. Uit onderzoek tot nu is gebleken¬†dat de man die de auto wegnam vermoedelijk een bekende is van onder andere de vrouw die hij geraakt heeft. De man zou de auto als ‘onderpand’ voor een schuld hebben meegenomen.

De eigenaren van de twee beschadigde auto’s hebben overigens niets met de zaak te maken; hun auto’s zijn toevallig door de verdachte geraakt.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…