Home Gelderland Nijmegen – Gezocht – Zakkenrollen – Hatertseweg – Nijmegen

Nijmegen – Gezocht – Zakkenrollen – Hatertseweg – Nijmegen

Bij de Bruna in Nijmegen werd een 82-jarige vrouw het slachtoffer van twee vrouwelijke zakkenrollers. Wie herkent deze vrouwen?

Op dinsdag 24 januari nam een 82-jarige vrouw geld op bij de Bruna in winkelcentrum Hatert in Nijmegen. Ze wist niet dat twee vrouwen haar nauwlettend in de gaten hielden. Terwijl ze geld aan het pinnen was, keek één van de vrouwen vermoedelijk haar pincode af. Nadat het slachtoffer het geld en de bankpas weer opgeborgen had in haar portemonnee, liep ze achter de andere vrouw langs. Op dat moment graaide de vrouw de portemonnee uit de jaszak van het slachtoffer. Vervolgens werd er met de bankpas geld van haar rekening gepind.  

 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …