Home Gelderland Nijmegen – Gezocht – Woningoverval – Prof Asselbergsstraat – Nijmegen

Nijmegen – Gezocht – Woningoverval – Prof Asselbergsstraat – Nijmegen

Op 24 december werd een ouder echtpaar op klaarlichte dag overvallen. Daarbij werd de mannelijke bewoner met een vuurwapen geslagen. De overvaller vertrok zonder buit. Wie weet er meer over deze overval?

Rond 11:00 uur ging de bel van een woning aan de Prof Asselbergsstraat in Nijmegen. De bewoner deed open en zag dat er een man voor de deur stond. De man richtte meteen een vuurwapen op het slachtoffer en eiste geld. Het slachtoffer bedacht zich geen moment en riep naar zijn vrouw, dat zij de politie moest bellen. Hierdoor raakte de overvaller vermoedelijk in paniek en viel het slachtoffer aan. Daarbij sloeg hij het slachtoffer. De man viel bloedend op de grond neer, waarna de overvaller er zonder buit vandoor ging. 

Signalement

De overvaller is een man rond de 1.70 tot 1.75m lang. Hij heeft een lichte huidskleur en droeg deze ochtend een donkere hoodie met een capuchon over zijn hoofd. Daarboven droeg hij een jas die tot boven aan zijn knieën kwam.  Verder droeg hij deze dag een donkere broek. De man sprak Nederlands. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …