Home Gelderland Nijmegen – Drie verdachten aangehouden voor twee straatroven in Nijmegen

Nijmegen – Drie verdachten aangehouden voor twee straatroven in Nijmegen

De politie heeft vanmorgen drie minderjarige verdachten aangehouden voor twee straatroven in Nijmegen op 27 januari en 3 mei 2019. Het gaat om twee 14-jarige jongens en een 15-jarige jongen uit Nijmegen. De verdachten hebben met geweld en onder dreiging van geweld minderjarige slachtoffers beroofd. Twee van de drie verdachten (de 14-jarige en de 15-jarige jongen) worden verdacht van beide straatroven. De andere verdachte (de 14-jarige jongen) wordt verdacht van de straatroof op 3 mei 2019.

Achtergrond

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ede – Man veroorzaakt achtervolging in Ede en blijft al rijdend lachgas gebruiken

De politie waarschuwt regelmatig voor de gevaren van lachgas in het verkeer. En die gevare…