Home Gelderland Nijmegen – Politie onderzoekt autobrand, getuigen gezocht

Nijmegen – Politie onderzoekt autobrand, getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart nadat afgelopen nacht een auto in brand werd gestoken op de Lankhorst 46e straat. Een naast geparkeerde auto vloog ook in brand. De politie zoekt getuigen die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

De brand werd omstreeks 22.00 uur ontdekt. De brandweer bluste de brand en de politie startte direct een onderzoek. Zo werd al een buurtonderzoek uitgevoerd. Ook werd al snel duidelijk dat de in brand gestoken auto als gestolen te boek stond.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …