Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen na autobrand

Nijmegen – Politie zoekt getuigen na autobrand

We zijn op zoek naar getuigen van een autobrand in Nijmegen. Afgelopen nacht (10 september) werd er in de wijk Tolhuis rond half drie een auto in brand gestoken. Drie andere auto’s raakten daarbij beschadigd.

Uit het eerste onderzoek blijkt dat de auto afgelopen augustus in de omgeving van Nijmegen gestolen is. Daarom houden we er rekening mee dat de auto gebruikt is bij het plegen van een strafbaar feit. De afgelopen maanden waren er meer brandstichtingen waarbij bleek dat een gestolen auto gebruikt was bij bijvoorbeeld een inbraak.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Man verdacht van serie vernielingen aan bestelauto

De politie is op zoek naar de man die vermoedelijk meerdere keren een witte bestelauto ver…