Home Gelderland Nijmegen – Vrouw overvallen in woning, politie zoekt getuigen en camerabeelden

Nijmegen – Vrouw overvallen in woning, politie zoekt getuigen en camerabeelden

Donderdag 25 april is een 67-jarige vrouw in haar woning aan de Oude Azaleastraat in Nijmegen overvallen. De vrouw werd vastgebonden en met een vuurwapen bedreigd. De buit: twee telefoons. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen en camerabeelden.

De vrouw was alleen thuis toen de man gistermiddag tussen 13.30 en 14.00 uur aanbelde en binnendrong. Hij is een korte tijd in de woning geweest. De overvaller knevelde de vrouw en liet haar ook zo achter. Gelukkig lukte het haar om los te komen en het noodnummer te bellen.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Soest – Internationaal opererende autokrakers aangehouden

De politie heeft in Soest in de nacht van donderdag 23 mei op vrijdag 24 mei twee mannen u…