Home Gelderland Gezocht – Portemonnee gestolen uit woning

Gezocht – Portemonnee gestolen uit woning

Op vrijdag 14 september 2018 rond 19.00 uur neemt een onbekende man een portemonnee uit een tas weg in een woning aan de Heeskesacker in Nijmegen. De man was naar de woning gekomen in verband met een advertentie op Marktplaats. De portemonnee is vermoedelijk weggenomen door deze potentiële koper. Want met de bankpas uit deze portemonnee pint even later de man bij een tankstation aan de Energieweg in Nijmegen.    We hebben inmiddels voldoende tips binnen gekregen waarmee we de zaak kunnen oplossen. Dank daarvoor! 

Op vrijdag 14 september 2018 rond 19.00 uur neemt een onbekende man een portemonnee uit een tas weg in een woning aan de Heeskesacker in Nijmegen. De man was naar de woning gekomen in verband met een advertentie op Marktplaats. De portemonnee is vermoedelijk weggenomen door deze potentiële koper. Want met de bankpas uit deze portemonnee pint even later de man bij een tankstation aan de Energieweg in Nijmegen. 

 

We hebben inmiddels voldoende tips binnen gekregen waarmee we de zaak kunnen oplossen. Dank daarvoor! 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Warnsveld/ Apeldoorn – Gezocht – Diefstal van pinpas

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 wordt er gepind met een bankpas die gestolen is. …