Home Gelderland Nijmegen – Jongetje (3) aangereden

Nijmegen – Jongetje (3) aangereden

Zaterdagmiddag omstreeks 17.30 uur, is een 3-jarige jongetje uit Nijmegen gewond geraakt toen hij plotseling de weg overstak en door een passerende auto werd aangereden. Het ongeval vond plaats in de 75e straat van het Tolhuis. De 49-jarige automobilist uit diezelfde plaats kon een aanrijding niet meer voorkomen.

Voor het ongeval werd ook een traumaheli ingezet. Het jongetje is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zou de automobilist stapvoets hebben gereden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

2019127537 (fdv)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Politie onderzoekt autobrand, getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart nadat afgelopen nacht een auto in brand werd gestoken …