Home Gelderland Nijmegen – Ouder echtpaar overvallen in hun woning

Nijmegen – Ouder echtpaar overvallen in hun woning

Maandagavond omstreeks 22.45 uur werd een ouder echtpaar van rond de 70 overvallen in hun woning door vermoedelijk drie mannen. De overval vond plaats in een woning aan de Kerkstraat in Nijmegen. De bewoners werden opgesloten in een kamer nadat de mannen diverse waardevolle spullen hadden buitgemaakt. Het drietal droeg bivakmutsen. Er zou gedreigd zijn met een wapen door één van de overvallers. Niemand raakte gewond.

Zoals het er nu naar uitziet heeft de overval een uur geduurd. Nadat de overvallers waren vertrokken wisten de bewoners de aandacht te trekken van een passant met kloppen en bonken op het raam en een briefje met daarop de tekst: “Help, bel 112”. De passant waarschuwde direct de politie die kort daarna ter plaatse kwam. Een agent is de woning ingegaan en heeft het echtpaar uit de kamer bevrijd.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Centrum Nijmegen op slot: Politie houdt verdachte aan

De politie heeft even voor 19.00 uur een man aangehouden. Tijdens het maken van dit persbe…