Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen van poging woningoverval Planetenstraat

Nijmegen – Politie zoekt getuigen van poging woningoverval Planetenstraat

Op dinsdagavond 5 februari probeerden twee mannen met geweld binnen te dringen in een woning aan de Planetenstraat te Nijmegen. De bewoner heeft door flink verzet de mannen kunnen tegenhouden. De politie zoekt getuigen.

Rond de klok van 21.45 uur op die avond werd er beneden bij de centrale toegangsdeur aangebeld. Bleek dat er twee mannen stonden die zich voor deden als pakketbezorgers. Ze moesten bij de buren zijn. Het 79-jarige slachtoffer deed open en zag de twee mannen met een pakket naar boven komen.

Daar werd al snel duidelijk dat de twee andere plannen hadden. Er ontstond een schermutseling, het slachtoffer kreeg een klap en er ontstond veel tumult. De daders maakten zich in die paniek overhaast uit de voeten. De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van dit ernstige misdrijf. Het slachtoffer is flink geschrokken maar maakt het verder goed.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Beekbergen – Brand opvanghuis; Politie houdt verdachte aan

Donderdagavond omstreeks 19.20 uur is brand ontstaan in het pand van het Leger des Heils a…