Home Gelderland Nijmegen, Ewijk, Winssen – Verdachten aangehouden voor brutale vrijheidsberoving/beroving

Nijmegen, Ewijk, Winssen – Verdachten aangehouden voor brutale vrijheidsberoving/beroving

Maandagmiddag hield de recherche twee verdachten aan in het onderzoek naar de gewelddadige vrijheidsberoving en beroving vroeg in de ochtend op nieuwjaarsdag. Het gaat om een 22-jarige man en een 26-jarige man, beide afkomstig uit Nijmegen.

De politie startte een uitgebreid onderzoek naar het incident waarbij vijf jongeren als slachtoffer betrokken waren. Een van de jongeren raakte lichtgewond. Het rechercheonderzoek leidde tot de aanhouding van de twee verdachten. Ze zijn ingesloten voor verhoor en worden voorgeleid bij de Rechter Commissaris.

2019001309/20191529^JR

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn, Zutphen – Gezocht – Gewapende overval op supermarkt * update

Op vrijdagavond 9 februari wordt een supermarkt aan de Imkersplaats overvallen door een ge…