Home Gelderland Nijmegen – Man aangehouden na steekincident Nijmegen

Nijmegen – Man aangehouden na steekincident Nijmegen

Gisteravond zijn twee mannen uit Nijmegen aangehouden in verband met een steekincident aan de Van Peltlaan. Bij het steekincident raakte een 46-jarige Nijmegenaar lichtgewond. Een van de twee aangehouden mannen bleek er niets mee te maken te hebben en werd kort na zijn aanhouding weer vrijgelaten. Een 48-jarige man uit Nijmegen zit nog vast.

Even na 21.30 uur kwam de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden. De verdachte was er vandoor gegaan, maar agenten wisten waar hij waarschijnlijk zou verblijven. Zij gingen direct naar de Rentmeesterhof, terwijl andere agenten bij het slachtoffer waren. In de woning aan de Rentmeesterhof bleken echter twee mannen te zijn, en omdat niet direct duidelijk was wie de verdachte was, zijn beide mannen aangehouden. Na kort onderzoek bleek dat een van de twee mannen niets met het incident te maken had en daarom is hij direct vrijgelaten. De verdachte zit nog vast en hij wordt gehoord over het steekincident.

Het slachtoffer is aan zijn verwondingen behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

2019009572 MB

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Gezocht – Twee vrouwen pinnen met gestolen pinpas

Op donderdag 21 maart 2019 pinnen twee vrouwen met een gestolen pinpas bij een geldautomaa…