Home Gelderland Nijmegen – Brand in bedrijfspand Nijmegen

Nijmegen – Brand in bedrijfspand Nijmegen

Afgelopen nacht is er een brand ontstaan in een bedrijvenpand aan de Hogelandseweg in Nijmegen. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend en wordt op dit moment onderzocht. Of er een relatie is tussen de branden van afgelopen week wordt onderzocht. De politie zoekt getuigen.

Tijdens het onderzoek trof de politie op het terrein vijf trailers aan waarvan er twee geschikt waren gemaakt voor het kweken van hennep. Een trailer bevatte nieuwe artikelen die gebruikt worden bij het kweken van hennep. Eén vol met afval van hennepkwekerij, en één als een soort kniphok, waar de hennep geknipt werd. De trailers en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en zullen worden afgevoerd.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Grave – Getuigen gezocht van brandstichting auto

De recherche zoekt getuigen van een brandstichting in Grave. Buurtbewoners werden zaterdag…