Home Gelderland Nijmegen – Man bewusteloos geschopt en geslagen: getuigen gezocht

Nijmegen – Man bewusteloos geschopt en geslagen: getuigen gezocht

Een 25-jarige inwoner van Grave raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 01.45 en 01.50 uur, ernstig gewond nadat hij in de Spinthuisstraat in Nijmegen tegen zijn hoofd was geschopt en geslagen. De dader maakte deel uit van een groepje jonge mannen. Het slachtoffer ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

De man uit Grave liep met zijn vriendin in de Spinthuisstraat en liepen daar het groepje mannen( 6 á 8 ) tegemoet. Het slachtoffer raakte in gesprek met één van de mannen en even later kwam er een ander uit de groep bijstaan. Deze bleek verbaal nogal agressief. Even later liepen de twee mannen terug naar de groep.

Dan komt de agressieve man teruglopen naar het slachtoffer en geeft hem een aantal vuistslagen op het hoofd waardoor het slachtoffer op de grond valt. Vervolgens wordt het slachtoffer door de vechtersbaas nog enkele malen tegen het hoofd geschopt waardoor hij buiten bewustzijn raakt. Dan loopt hij terug naar de groep waar hij deel van uitmaakte. Omstanders hebben het slachtoffer in stabiele zijligging gelegd en de hulpdiensten gewaarschuwd.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Vrouwen beroofd van tas, politie zoekt getuigen

Een 17-jarige vrouw uit Nijmegen en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven zijn zaterdagavond 1…