Home Gelderland Gezocht – Pinpas gestolen bij inbraak

Gezocht – Pinpas gestolen bij inbraak

Op dinsdagmiddag 17 april werd de pinpas van een 89-jarige vrouw weggenomen uit haar woning door een onbekend stel. Binnen een half uur pint de vrouwelijke helft van het stel met de pinpas grote bedragen van de rekening van het slachtoffer. Hetzelfde stel is ook door bewakingscamera’s gefilmd in een supermarkt waar de hoogbejaarde vrouw kort daarvoor haar boodschappen deed. Waarschijnlijk heeft het stel, waarvan de vrouw zwanger lijkt te zijn, het bejaarde slachtoffer daarna naar huis gevolgd. Inmiddels is de identiteit van de beide verdachten bekend geworden.

Op dinsdagmiddag 17 april werd de pinpas van een 89-jarige vrouw weggenomen uit haar woning door een onbekend stel.
Binnen een half uur pint de vrouwelijke helft van het stel met de pinpas grote bedragen van de rekening van het slachtoffer. Hetzelfde stel is ook door bewakingscamera’s gefilmd in een supermarkt waar de hoogbejaarde vrouw kort daarvoor haar boodschappen deed. Waarschijnlijk heeft het stel, waarvan de vrouw zwanger lijkt te zijn, het bejaarde slachtoffer daarna naar huis gevolgd.

Inmiddels is de identiteit van de beide verdachten bekend geworden.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oss, Ossendrecht, Moergestel – Uitzending Bureau Brabant maandag 18 februari

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 18 februari weer uw hulp bij het oploss…