Home Gelderland Nijmegen – Gezocht – Pinpas gestolen bij inbraak

Nijmegen – Gezocht – Pinpas gestolen bij inbraak

Op dinsdagmiddag 17 april werd de pinpas van een 89-jarige vrouw weggenomen uit haar woning door een onbekend stel.

Binnen een half uur pint de vrouwelijke helft van het stel met de pinpas grote bedragen van de rekening van het slachtoffer. Hetzelfde stel is ook door bewakingscamera’s gefilmd in een supermarkt waar de hoogbejaarde vrouw kort daarvoor haar boodschappen deed. Waarschijnlijk heeft het stel, waarvan de vrouw zwanger lijkt te zijn, het bejaarde slachtoffer daarna naar huis gevolgd. Ook in het complex waar het slachtoffer woont zijn de onbekende man en vrouw vastgelegd op bewakingsbeelden.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal bankpas uit woning

In de nacht van zaterdag 5 mei wordt uit een woning aan de Tweede Walstraat in Nijmegen on…