Home Gelderland Nijmegen – Politie houdt twee verdachten aan voor overvallen en berovingen

Nijmegen – Politie houdt twee verdachten aan voor overvallen en berovingen

De politie heeft vanmorgen twee 18-jarige Nijmegenaren aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij berovingen op pizzakoeriers, een woningoverval op de Muntmeesterlaan en een Chinees restaurant in Nijmegen. Intensief speurwerk van het team dat de berovingen en overvallen onderzocht heeft wederom verdachten opgeleverd. Al eerder werd gemeld dat een 20-jarige Arnhemmer was aangehouden door het team. De Arnhemmer zit nog vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Gekoppeld aan de aanhoudingen zijn doorzoekingen verricht. Begin dit jaar werden diverse pizzakoeriers beroofd. Om dit een halt toe te roepen werd een speciaal team binnen de recherche geformeerd die zich uitsluitend met deze zaken zou gaan bezighouden.

De politie zet het onderzoek voort. Om het onderzoek niet te verstoren doen we op dit moment geen verdere mededelingen.

2018074617 / 2018126095   (fdv)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Daor bunt wi-j weer….. en hoe!

Met een levensgroot spandoek met daarop ‘daor bunt wi-j weer’ kwamen de de tea…