Home Gelderland Nijmegen – Vrouw breekt pols; politie zoekt getuigen

Nijmegen – Vrouw breekt pols; politie zoekt getuigen

Een 65-jarige vrouw uit Nijmegen is afgelopen dinsdag 3 april tussen 17.45 en 18.00 uur slachtoffer geworden van een poging diefstal van haar handtas. Dit vond plaats op de Nieuwe Dukenburgseweg t.h.v. het gebouw waar Heinz in is gevestigd. Omdat de tas was vastgemaakt aan een kinderzitje dat achterop de fiets zat, lukte het de dief niet de tas weg te nemen. Wél kwam de vrouw door deze brute actie ten val en heeft daarbij haar pols gebroken.

De politie is op de eerste plaats op zoek naar de verdachte die op een bromfiets reed, een getinte huidskleur had en er onverzorgd uit zag. Hij droeg geen helm, had kort geknipt haar en had een slank postuur.

De dader heeft vermoedelijk de vrouw al langer op het oog gehad als slachtoffer. Hij stond naast haar bij de kruising van de Muntweg en de Groenestraat. Op de Nieuwe Dukenburgseweg sloeg hij toe.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…