Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen van woningoverval

Nijmegen – Politie zoekt getuigen van woningoverval

Zondagavond rond 20.40 uur vond aan de Muntmeesterlaan een woningoverval plaats. Twee vermomde mannen drongen de woning binnen en mishandelden de bewoner. De overvallers eisten geld. Met een onbekend geldbedrag gingen zij er te voet vandoor in de richting van een snackbar de Leo XII straat. De gewaarschuwde politie kwam meteen met meerdere eenheden ter plaatse en startte een onderzoek.

Agenten gingen in de omgeving op zoek naar de verdachten, die zijn echter niet meer aangetroffen. Rond de woning werd een ruime afzetting geplaatst. Recherche en Forensische Opsporing deden onderzoek in en om de woning. Enkele zaken zijn veiliggesteld voor verder onderzoek. De 33-jarige bewoner liep verwondingen op aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – UPDATE Drietal overvalt supermarkt

Rond 07.40 uur werd vrijdagochtend een supermarkt in de Nijmeegse wijk Neerbosch overvalle…