Home Gelderland Nijmegen – Bestuurder onder invloed aangehouden na gevaarlijk rijgedrag

Nijmegen – Bestuurder onder invloed aangehouden na gevaarlijk rijgedrag

Surveillerende agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.10 uur een automobilist vanaf Malden richting Nijmegen meerdere verkeersovertredingen begaan. Ze gaven de bestuurder een stopteken maar die negeerde hij en reed met snelheden van boven de 100 km per uur en gedoofde lichten verder. Na een achtervolging, waarbij nog een andere eenheid assisteerde, kon de verdachte in de wijk Zwanenveld worden aangehouden.

Oost-Nederland

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Vuurwerk woning ingegooid, politie zoekt getuigen

Bij een woning aan de Heemskerckstraat in Arnhem is in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag…