Home Gelderland Nijmegen – Chinees afhaalcentrum overvallen

Nijmegen – Chinees afhaalcentrum overvallen

Zaterdagavond omstreeks 20.20 uur heeft een onbekende man onder bedreiging van een mes een afhaalcentrum aan de Molenweg in Nijmegen overvallen. Hij wilde geld zien maar ging er uiteindelijk zonder buit er vandoor. Kort na de melding werd Burgernet ingezet. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Toen de overvaller het afhaalcentrum binnen ging waren er geen klanten aanwezig. Alleen een medewerkster stond achter de balie. De overvaller dreigde haar met een mes en vroeg om geld. Zij begon te gillen en rende de keuken in. Twee medewerkers vanuit de keuken renden achter de overvaller aan die op de vlucht was geslagen. Helaas hebben zij de dader niet meer kunnen achterhalen. De politie heeft de zaak in onderzoek en sprak al met diverse personen. Volgens een getuige zou hij zijn gevlucht op een bromscooter. De overvaller droeg donkere kleding en een doodshoofdmasker.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Gezocht – Drie straatroven binnen één uur

Op dinsdagavond 18 september 2018 worden er binnen een uur tijd drie mensen op straat bero…