Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen van gewapende overval op restaurant

Nijmegen – Politie zoekt getuigen van gewapende overval op restaurant

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een restaurant aan de Oude Molenweg op maandag 5 februari. Mogelijk zijn er getuigen die iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek. De politie komt graag met hen in contact.

Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding dat het restaurant werd overvallen door een gewapende man. Medewerkers van het restaurant verklaarden dat een man het restaurant binnenkwam. De man bedreigde de medewerkers met een wapen en vroeg om geld. Eén medewerker wist naar buiten te vluchten en riep om hulp. De verdachte rende toen naar buiten en verdween in onbekende richting.
Agenten waren snel ter plaatse, maar ze troffen de verdachte helaas niet meer aan bij het restaurant en in de omgeving. De recherche is een onderzoek gestart naar de overval. Mogelijk zijn er getuigen die iets hebben gezien wat daarbij kan helpen. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

Gisterochtend rond 08.20 uur bij de bushalte op de Willemsweg heeft een man op een geweldd…