Home Gelderland Nijmegen – Politie houdt jongen aan na mishandeling stroomstootwapen

Nijmegen – Politie houdt jongen aan na mishandeling stroomstootwapen

Een 22-jarige man uit Nijmegen is op vrijdagavond 19 januari slachtoffer geworden van een mishandeling cq. poging straatroof. De politie kon na het incident één verdachte aanhouden. Het betreft een 14-jarige Nijmegenaar. Bij hem werd een stroomstootwapen aangetroffen.

De 22-jarige fietste die avond rond 22.45 uur vanuit Beuningen naar Nijmegen toen hij op de Nieuwe Pieckelaan twee personen op een fiets inhaalde. Aangekomen op de Jonkerstraat voelde hij ineens pijn in zijn rug en hoorde hij geknetter. Vervolgens werd hij belaagd, vermoedelijk door de personen die hij even daarvoor had ingehaald. Toen het slachtoffer in verweer ging en hard begon te schreeuwen, ging het tweetal er vandoor. De 22-jarige is de twee achterna gefietst en heeft direct 112 gebeld. Gewaarschuwde agenten hebben in de omgeving de 14-jarige aangetroffen. Hij voldeed aan het opgegeven signalement en had een stroomstootwapen bij zich. Hierop is de 14-jarige aangehouden en ingesloten in het politiebureau. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Bureau GLD: 4 overvallen in korte tijd op winkels Apeldoorn

In Bureau GLD op woensdag 20 juni laten we beelden zien van vier overvallen in korte tijd …