Home Gelderland Nijmegen – Poging tot overval

Nijmegen – Poging tot overval

Woensdagavond rond 20:50 uur is door 2 daders gepoogd een benzinestation aan de Hatertseweg in Nijmegen te overvallen. De pompmedewerker werd bedreigd met een mes maar bevond zich achter de afgesloten balie.

Een van de daders kwam het winkeldeel binnen gerend en wilde de afgesloten ruimte in. Dit lukte hem niet, waarop beide personen weer zijn vertrokken zonder buit. Het slachtoffer informeerde direct daarop de politie die een onderzoek naar de daders is gestart. 

Beide daders waren in het zwart gekleed. Ze droegen capuchons, handschoenen, sjaals en een wit masker. De daders waren beiden rond de 1.80 meter lang en hadden een normaal/slank postuur. De daders renden weg richting burgemeester Daleslaan. Op dat moment zijn de daders niet meer aangetroffen.
Na gisteravond, wordt vandaag het buurtonderzoek  voortgezet.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ede – Duo betrapt bij looddiefstal

Donderdagmiddag zijn twee mannen uit Ede (43) en Rekum (35) aangehouden voor diefstal van …