Home Gelderland Nijmegen – Politie valt zeven panden binnen

Nijmegen – Politie valt zeven panden binnen

De politie heeft dinsdagochtend in het kader van een groot onderzoek naar witwaspraktijken en het faciliteren van hennepkwekerijen in zeven panden in Nijmegen doorzoekingen gedaan. Twee daarvan zijn bedrijfspanden. De overige vijf betrof woningen. De politie heeft een 26-jarige Nijmeegse aangehouden. Zij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet en de Wet wapens en munitie.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie doet de politie al sinds 2016 onderzoek naar de handel en wandel van een autobedrijf aan de Ambachtsweg in Nijmegen. Het heeft er alle schijn van dat dit autobedrijf fungeert als dekmantel voor een growshop. Vanuit de growshop werden alle denkbare materialen geleverd ten behoeve van het opzetten van een hennepkwekerij waaronder hennepstekken. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Daor bunt wi-j weer….. en hoe!

Met een levensgroot spandoek met daarop ‘daor bunt wi-j weer’ kwamen de de tea…