Home Gelderland Nijmegen – Man aangehouden voor poging brandstichting

Nijmegen – Man aangehouden voor poging brandstichting

Zaterdagmiddag hield de politie een 24-jarige Nijmegenaar aan op verdenking van poging tot brandstichting. De man was als vermist opgegeven waarop politieagenten naar hem op zoek gingen. Zij troffen hem aan in een woning aan het Knollenpad en probeerden in gesprek te gaan. Even later roken agenten een gaslucht. De man dreigde met een aansteker en had een mes bij zich. Vanwege mogelijk explosiegevaar is meteen overgegaan tot het evacueren van direct omwonenden en werd opgeschaald naar een grip 1. Een agent wist de 24-jarige te overmeesteren en hield hem aan.

Oost-Nederland

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Daor bunt wi-j weer….. en hoe!

Met een levensgroot spandoek met daarop ‘daor bunt wi-j weer’ kwamen de de tea…