Home Gelderland Nijmegen – Man (61) aangehouden na schennis

Nijmegen – Man (61) aangehouden na schennis

Een 61-jarige man uit Nijmegen is vrijdagochtend door de politie in zijn woonplaats aangehouden wegens schennis. De man had in de wijk Bottendaal een krantenbezorgster op straat lastig gevallen door zich voor haar te bevredigen.

De vrouw werd die dag rond 06.30 uur met de man geconfronteerd. Ze schrok er hevig van en vluchtte weg, waarna ze de politie alarmeerde. Die ging in de wijk op zoek naar de man en trof hem nog in de wijk aan. De Nijmegenaar moest mee naar het bureau. Hij is inmiddels na verhoor heengezonden in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

(2017542286) ^PK

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Man bewusteloos na schop tegen hoofd. Getuigen gezocht!

Een 25-jarige inwoner van Zutphen raakte op vrijdagmorgen 20 juli rond 03.45 uur buiten be…