Home Gelderland Nijmegen – Politie pakt verdachte in gestolen auto

Nijmegen – Politie pakt verdachte in gestolen auto

De politie heeft maandagavond omstreeks 23.00 uur een 23-jarige Nijmegenaar aangehouden op Boeckstatedreef in Nijmegen. De Nijmegenaar wordt verdacht van diefstal en/of heling van een personenauto. Deze auto was enkele dagen eerder gestolen elders in Nijmegen.

Agenten zagen de auto rijden op de OC Huismanstraat in Neerbosch. De agenten reden in een onopvallende auto en reden achter de bewuste auto aan. Op de Graafseweg leek het erop dat de verdachte in de gestolen auto door had dat er politie achter hem aan zat. Hij gaf meer gas en haalde diverse auto’s rechts in. Ook negeerde hij een rood verkeerslicht. Uiteindelijk reed hij zich vast op de Boekstaetedreef. Dit bleek een doodlopende straat.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…