Home Gelderland Nijmegen – Politie houdt inbreker op heterdaad aan

Nijmegen – Politie houdt inbreker op heterdaad aan

Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag, tegen 06.00 uur, een 44-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak in een woning aan de Heiweg in Nijmegen.

Agenten stonden met hun auto te posten voor een andere melding toen zij van de meldkamer te horen kregen dat  er in een huis aan de Heiweg was ingebroken. De agenten zagen bij toeval een man wegrennen in een gangetje, het zgn. Mierenpad. Zij gingen achter de man aan en wisten hem te achterhalen. Bij de verdachte werd inbrekersgereedschap aangetroffen en spullen die afkomstig waren van de inbraak. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en in gesloten. Politie gaat vandaag verder met het onderzoek.

2017410670   (fdv)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…