Home Gelderland Nijmegen – Politie houdt autodief op heterdaad aan

Nijmegen – Politie houdt autodief op heterdaad aan

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 23-jarige man uit Boxmeer op heterdaad aangehouden. Een tweede verdachte is nog voortvluchtig. Het duo had in Neerbosch een auto gestolen en dit was door de melder gezien, die meteen de politie waarschuwde.

Toen de agenten naar de opgeven locatie gingen zagen zij de bewuste auto rijden. Op de Aubadestraat vluchtten beide verdachten de auto uit. Eén van hen kon vrij snel worden aangehouden. De andere verdachte wist te ontkomen. De auto, is weliswaar met schade, weer aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven. De verdachte bleek ook nog een vals biljet van 50 Euro bij zich te hebben. Ook stond er nog een boete open van 152 Euro. De politie heeft de zaak in onderzoek.

2017407141  (fdv)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Aanhoudingen in politieonderzoek naar drugshandel

In een langer lopend rechercheonderzoek naar productie van en handel in drugs is de politi…