Home Gelderland Nijmegen – 18-jarige vermiste meisje uit Nijmegen weer terecht

Nijmegen – 18-jarige vermiste meisje uit Nijmegen weer terecht

Laila Aïssi, het inmiddels18-jarige meisje uit Nijmegen dat samen met een 15-jarig meisje eveneens uit Nijmegen, sinds 24 april werd vermist, is weer terecht. Op 9 mei werd door ons al melding gemaakt van het 15-jarige meisje dat in goede gezondheid weer terug was. Ook Laila is in goede gezondheid terug gekeerd.

De 15-jarige meldde zich vrijdags 5 mei telefonisch bij haar familie.  Dat weekend heeft zij een verklaring bij de politie afgelegd. Laïla is nu ook terecht. Zij heeft zich gemeld bij de politie in Leiden. De politie in Nijmegen zal nog nader onderzoek doen naar de vermissing. De politie doet geen verdere mededelingen.

(fdv)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…