Home Gelderland Nijmegen – Agent in vrije tijd houdt man aan na een gewelddadige winkeldiefstal

Nijmegen – Agent in vrije tijd houdt man aan na een gewelddadige winkeldiefstal

Een agent in vrije tijd hield maandagmiddag een agressieve dief aan in een winkel op de Marikenstraat in Nijmegen.

Rond 16.15 uur zag een medewerker van de winkel een man diverse geurtjes en scheermesjes in een tas stoppen. Vervolgens verliet de man de winkel. Het personeel van de winkel zag de diefstal probeerde de man te overmeesteren, hierbij werd een van de medewerkers meerdere keren geslagen. Op dat zelfde moment passeerde er een agent die in zijn vrije tijd daar toevallig aanwezig was. Hij heeft zich kenbaar gemaakt als zijnde agent en kon de man meteen aanhouden voor diefstal met geweld. De man is vervolgens voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017401328 SP

 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…