Home Gelderland Nijmegen – Aangehouden verdachte voorgeleid bij rechter-commissaris

Nijmegen – Aangehouden verdachte voorgeleid bij rechter-commissaris

De 20-jarige verdachte die op dinsdag 15 augustus op het Takenhofplein werd aangehouden nadat hij iemand had bedreigd met een vuurwapen, is 18 augustus voor de rechter-commissaris voorgeleid. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de overval op een cafetaria in Hatert op 2 augustus j.l. en een overval op een stationswinkel in Dukenburg op 10 augustus j.l.

Bij zijn aanhouding op 15 augustus waren diverse politie-eenheden betrokken. Het wapen dat mogelijk door de verdachte bij de bedreiging werd gebruikt, werd later in de omgeving aangetroffen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of dit wapen het gebruikte wapen is. Wél is bekend dat bij beide overvallen gebruik is gemaakt van een gasalarmpistool.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Politie zoekt getuigen van schietincident in Arnhem

Zaterdagavond 21 juli rond middernacht was er eerst een woordenwisseling tussen twee manne…