Home Gelderland Nijmegen – Man aangehouden voor bedreiging met luchtdrukgeweer

Nijmegen – Man aangehouden voor bedreiging met luchtdrukgeweer

Een 53-jarige man uit Nijmegen is donderdag 13 juli aangehouden voor het bedreigen van een plaatsgenoot met een luchtdrukgeweer. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Donderdag rond 21.40 uur kreeg de politie een melding dat er met een geweer gedreigd was op de Kanunnik van de Putstraat. Een bewoner had daar een passerende automobilist aangesproken op te hard rijden. Na een woordenwisseling reed de automobilist verder, maar even later kwam hij terug en bedreigde hij de bewoner met een geweer. Vervolgens reed hij weer verder. Op basis van het kenteken van de auto kon de politie de man thuis op zoeken. Daar werd een luchtdruk geweer aangetroffen. Hierop werd de man aangehouden en het geweer in beslag genomen.
(2017325734)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…