Home Gelderland Nijmegen Schietincident Hatertseweg: vierde verdachte in Spanje aangehouden

Schietincident Hatertseweg: vierde verdachte in Spanje aangehouden

De politie heeft onlangs een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het schietincident op de Hatertseweg in Nijmegen op woensdag 20 februari j.l. Na een internationaal rechtshulpverzoek werd de 31-jarige man zonder vaste woon- of verplaats door de Spaanse politie in Spanje aangehouden.

Al eerder werden drie andere verdachten aangehouden. Een 29-jarige man uit Weurt, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 22-jarige Nijmegenaar. De 30- en 31-jarige man, die als hoofdverdachten worden beschouwd, zitten nog vast.

De politie werd pas een dag later geïnformeerd over het incident en startte na de melding alsnog direct een onderzoek. Er werd een buurtonderzoek gehouden en de plaats waar zou zijn geschoten werd onderzocht. Een 20-jarige Nijmegenaar raakte gewond. Hij zat bij twee andere personen achter in de auto. De twee anderen raakten niet gewond.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…