Home Gelderland Nijmegen Getuige brand Molenweg meldt zich

Getuige brand Molenweg meldt zich

De politie heeft deze week één van de getuigen gesproken waarnaar zij op zoek was in verband met de brand in het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen. Bij de brand raakte een 37-jarige Nijmeegse vrouw ernstig gewond en kwam een 44-jarige man om het leven. Eén van de getuigen, de vrouw die tijdens de brand met de bedrijfsleider en een medewerker in Albert Heijn zou hebben gesproken en mogelijk ook met het vrouwelijke slachtoffer, heeft zich inmiddels gemeld. De politie heeft uitgebreid met de vrouw gesproken. Het onderzoek is nog in volle gang.

Laad meer Nijmegen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lent – UPDATE Dode na geweldsincident in Lent

Dinsdagavond is er een persoon om het leven gekomen na een geweldsincident aan de Lentse W…