Home Gelderland Zwaargewonde man vermoedelijk beroofd

Zwaargewonde man vermoedelijk beroofd

De 48-jarige Nijmegenaar die in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond werd aangetroffen, is vermoedelijk beroofd. Hij is inmiddels buiten levensgevaar. De 48-jarige werd zwaargewond aangetroffen op de Groesbeekseweg in Nijmegen. De politie startte direct een onderzoek en zette de omgeving af. De afdeling Forensische Opsporing hield een sporenonderzoek en ook buurtbewoners werd gevraagd of ze wat hadden gehoord of gezien. Naar aanleiding van het onderzoek gaat de politie er vanuit dat de man met zwaar geweld beroofd is. Hij is in elkaar geslagen en daardoor zwaargewond geraakt.

De man werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Hij is inmiddels buiten levensgevaar. Op korte termijn zal een verklaring van de man worden afgenomen.

Een getuige meldde dat er omstreeks 05.00 uur een groep van vier of vijf mannen op de Sloetstraat richting de Wilhelminasingel liep. Deze mannen waren ongeveer 20 tot 25 jaar oud. Ook liep er een man van ongeveer 40 tot 50 jaar oud. Deze man droeg een windjack met de tekst ‘security’.

Laad meer Gelderland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…