Home Gelderland Nijmegen Onder invloed en drugs in bezit

Onder invloed en drugs in bezit

Een 26-jarige man uit Wijchen is zaterdagochtend rond 01.00 uur aangehouden. Hij bestuurde zijn auto met teveel alcohol op en had op harddrugs gelijkende stoffen op zak. Agenten gingen in eerste instantie af op de melding dat een man wel erg veel interesse toonde in geparkeerde auto’s langs de Hengstdalseweg. Ter plaatse zagen de politiemensen de 26-jarige al slingerend en slippend rijden. Op een gegeven moment parkeerde de 26-jarige zijn auto en liep naar een woning toe, waarop de agenten hem aanspraken.

De man rook naar het gebruik van alcoholhoudende drank en moest een blaastest afleggen. Die gaf een alcoholindicatie, waarop de Wijchenaar werd aangehouden. Op het bureau blies de man 550 ug/l (1,26 promille).

Vlak voor zijn aanhouding zagen de politiemensen dat de 26-jarige iets op de grond gooide. Dit bleek een wikkel met op harddrugs gelijkende stof te zijn. De drugs werden inbeslaggenomen.

De Wijchenaar ontkende zowel het autorijden als het bezit van de harddrugs. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…